Fii invitatul nostru, er, bibliotecă

Amintiți -vă acest tipar „Lucruri care sunt minunate” pe care l -am obținut la un târg de artizanat local de Crăciun de către un artist incredibil pe nume Rachel (iată magazinul ei) cu intenția de a -l atârna în Cameră de oaspeți (știți, astfel încât toată lumea poate studia toate lucrurile care sunt uimitoare în timp ce stau)?

Ei bine, în sfârșit l -am încadrat și am atârnat.

Videoclipurile noastre preferate

Cum se instalează un mufă inteligent
Urmăriți cum este nevoie de doar câteva minute pentru a instala un dop inteligent, astfel încât să vă puteți controla luminile (sau bradul de Crăciun!) De la distanță!

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 4 minute, 2 secunde

Urmatorul
Cum să plătești un backsplash
03:28

Trăi
00:25
02:03
04:02

Acesta este de fapt un unghi al camerei de oaspeți pe care nu l -am arătat pentru o perioadă lungă de timp. Ca și în, această postare de acum două veri este ultima dată când am împărtășit -o. Și apoi un an mai târziu am apucat acea oglindă mare și am atârnat -o peste manta din bucătărie și ceva mai târziu am avut o vânzare în curte și am vândut vechea comoda Ikea (văzuse zile mai bune și un sertar a fost rupt).

Așa că peretele s-a așezat dezbrăcat până când am târât această bibliotecă (este rămasă de la fotografiile de fotografii, astfel încât tutorialul pentru diferitele rafturi colorate este în carte). Apoi, tot ce trebuia să facem a fost să ne desfășurăm la JoAnn și să obținem un cadru pentru artă (cu un cupon de reducere de 40% la reducere la finalizare, desigur – știți că iau cupoane de reducere pe telefon acum și puteți merge doar pe site -ul lor pentru le obține?).

De la acea lovitură îndepărtată, nu puteți aprecia cu adevărat marea piesă a lucrurilor care sunt tipărite uimitoare (și, desigur, ne place că un coleg Virginian a bătut -o).

Dar acest detaliu începe să facă dreptate cred. Am putea privi toată ziua …

Oh și un alt lucru pe ordinea de zi a fost să ancorați biblioteca pe perete (nu numai pentru siguranța lui Clara, ci pentru oricine rămâne cu noi cu kiddos, ceea ce se întâmplă aproximativ o dată în fiecare lună sau două). Din fericire, această bibliotecă, pe care am achiziționat -o inițial de la Target, a venit cu un sistem de ancorare, așa că am instalat -o și am respirat un suspin de ușurare.

Câteva zile mai târziu am intrat și am văzut asta, ceea ce mi -a făcut destul de mult ziua. Se pare că biblioteca are ștampila de aprobare a lui Clara.

Ce camere s -au așezat în stare latentă în casa ta de ani de zile și apoi dintr -o dată s -a simțit ca o înflăcărare de activitate? Cineva are teorii de ce se întâmplă asta? Poate că sunt cei care credeți că sunt destul de departe la început, așa că vă mutați atenția către o grămadă de alte camere și apoi ani mai târziu vă dați seama că o cameră stătea ignorată de ceva vreme?

Mai multe mesaje de la Young House Love

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.