Înainte de a ne muta: un obiectiv semi-nebun pentru a elimina 100 de lucruri

de care vreau să scap (prin donații, Craigslist, eBay, Freecycle, etc) cu cel puțin 100 de lucruri înainte de a se muta ziua. Pe de o parte, numărul sună cam ridicat, dar, pe de altă parte, știu că există cel puțin 100 de lucruri în casa noastră pe care nu le folosim niciodată, nu avem nevoie sau ar trebui să petrecem timp și efort în mișcare. Și intenționez de fapt să urmăresc, scriind toate cele 100 de articole pe o bucată de hârtie sub formă de listă. De ce? Pentru că sunt ciudat așa.

Pentru a da drumul lucrurilor, am trecut prin pantofi (intenționat). Uimitor, mi -am dat seama că nu am purtat o cantitate bună din ei, deoarece părăsind NYC și mutarea la Richmond acum 4 ani. cat de rusinos.

Am încheiat cu zece perechi de pantofi în grămada mea de aruncare/bunăvoință/eBay. Nu prea rău, având în vedere că aveam doar 18 în grămada mea de păstrare (deși adidașii mei PUMA deținători au fost în camera de soare pentru un total de 19). Asta implică că sunt gata să spun „Hasta La Vista” (în cel mai bun accent al meu Schwarzenegger), peste o treime din toți pantofii pe care îi dețin.
Videoclipurile noastre preferate

Sidenote: Peretele dormitorului albastru-cenușiu arată atât de verde în această imagine- în mod clar mai am multe de învățat despre noua cameră.

Așadar, deși este de fapt 20 de lucruri de care scap (din moment ce există două pantofi pe pereche), contoriesc purjarea pantofilor ca zece articole doar pentru a fi corecte. Acum, pentru a găsi 90 de lucruri mult mai multe pentru a dispărea. Cineva îmi dorește noroc. Și rămâneți la curent cu o actualizare pentru a vedea dacă pot să -mi ating un obiectiv ciudat …

Mai este cineva acolo care taie grăsimea acasă și împerechează lucrurile într -un mod major? Să comisim.

Mai multe mesaje de la Young House Love

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.