Q. A picta sau a pata: aceasta este întrebarea. De asemenea, aveți idei de culoare pentru blaturi, pereți și wainscotting? Podeaua va fi perfecționată la o dată ulterioară.

? B.M., Halifax,

A. Pictarea dulapurilor în alb îți va lumina bucătăria, va crea o senzație deschisă și aerisită și va funcționa frumos cu stilul de cabană al backsplash -ului de pază. Luați în considerare albul de fildeș (925) de la Benjamin Moore și pictați, de asemenea, wainscotting -ul în aceeași culoare ca și dulapurile. Înlocuiți -vă hardware -ul de aramă existent cu unele într -un finisaj de nichel lustruit, care va scânteia împotriva dulapurilor albe pictate.

Luați în considerare Butcher Block pentru blaturile dvs. O alegere atemporală, Wood adaugă căldură și va funcționa frumos cu estetica casual a spațiului.

Pictând pereții Un galben deschis moale ca untul (2023-60) de la Benjamin Moore va introduce un indiciu de culoare proaspătă și veselă bucătăriei tale. Gândiți -vă la înlocuirea luminii pandantive existente pe masa dvs. cu unul dintr -un finisaj de nichel lustruit pentru a se potrivi cu noul hardware de dulap. Veți dori să obțineți un electrician să mute cutia de joncțiune, astfel încât pandantivul să atârne centrat pe masa de bucătărie.

În cele din urmă, atunci când sunteți gata să instalați pardoseli noi în bucătărie, luați în considerare gresia de calcar pentru aspectul său elegant, dar natural.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.