Dilema de design a Ania: Rezolvată

Când Ania ne -a trimis gustul ei după fotografii (datorită acestei plăci de spirit pe care le -am bătut pentru ea luna trecută) nu am putut aștepta să împărtășim bomboanele pentru ochi! Știm că voi băieți adoră bine înainte și după, iar Ania a făcut o treabă faaaabuloasă! Iată scrisoarea ei:

Iată câteva poze după ce am făcut pentru tine! Inutil să spun, ne place noua noastră zonă de locuit și sufragerie. Nu pot să cred că am avut vreodată îndoieli cu privire la scaunele Bentwood sau la standul mass -media. Sunt sincer articolele mele preferate pe care le -am achiziționat. Noi l-o-v-e totul. De la colaj cu cadru până la candelabru până la masa de canapea … totul! Vă mulțumim foarte mult pentru sfaturile de design. Se simte ca un spațiu complet transformat și ne place să petrecem timp aici. Uimitor! Voi doi aveți cu adevărat un cadou. Cu siguranță veți auzi din nou de mine. O, omule, mai am câteva camere urâte pentru tine! Cel mai bun, Ania

Doar pentru a vă reîmprospăta memoria, iată fotografiile anterioare ale spațiului:

Videoclipurile noastre preferate

Ania și-a dorit câteva mobiliere noi, care se simțeau mai puțin boxy și potrivite pentru a crea un spațiu cu atingeri plajă, moderne și pline de farmec. Iată tabloul de spirit pe care l -am biciuit pentru a ajuta la adăugarea stilului polonez și de rasă în sala de locuit și de mese (găsiți mai multe detalii aici):

Dar destul de blocat. Știm că sunteți în legătură cu posturile. Deci, iată -te:

Nu a făcut Ania o treabă uimitoare? Care este partea ta preferată? Ne -am rupt între perdelele de medalion super distractiv și noua masă de piedestal alb, cu capan Chandy deasupra capului. Întregul mic de mic dejun ne lasă doar fără suflare. Vreau să spun că știam că spațiul ei are un potențial minunat, dar este încă de necrezut să vedem totul răsucit și aspect lustruit. Nu mai există hârtie pe ferestre!

Și nu a zguduit în totalitate acel fermecător perete de rame în formă de L pe care l-am descris? Ne place că a luat mingea și a fugit cu ea. Este chiar mai bine decât ne -am imaginat! În plus, a luat -o doar o lună să se întoarcă la noi cu fotografii, ceea ce este cu adevărat de necrezut. Să facem dușul Ania cu laude pentru că am fost atât de minunați și ne-a trimis ochiul după poze. Și aici sperăm că mai multă dilemă de design după ce fotografiile vor ateriza în căsuța de e -mail foarte curând …

ACTUALIZARE: Din păcate, nu mai putem găsi timpul pentru a ne ocupa de consiliile de spirit comandate de clienți (acum bici consiliile de inspirație generală în schimb), dar dacă le vom restabili vreodată, vom face un anunț mare!

Mai multe postări de la Young House Love

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.