Cele mai bune case de vacanță: idei festive de insulă de bucătărie

Există un motiv pentru care fiecare petrecere grozavă pare să ajungă în bucătărie. Este doar mai frumos să stai în jurul insulei cu familia și prietenii – ca să nu mai vorbim de mâncare! Iată un runder al insulelor noastre preferate, făcute festive pentru sezon.

Pentru designerul Ingrid Oomen, fondatorul firmei de proiectare Qummunicate, decorarea vacanței este un exercițiu de reținere. În bucătăria ei, o frumusețe alb-alb, cu marmură abundentă în stil bistrot, gresie de metrou și dulapuri curate, ramuri atârnă de tavan datorită firului florii greu de loc. Ornamentele nepotrivite se simt acasă, dar păstrarea lor într -o paletă strict editată de albastru, alb și argint păstrează aspectul coerent.

Fotograf: Donna Griffith

Sursa: Ediția casei și a casei decembrie 2012

Designer: Ingrid Oomen

O bucătărie albă pe albă se simte caldă datorită blaturilor cu caramel și pardoselilor din lemn. Proprietarul de locuințe a îmbrăcat o ramă simplă prin corp de lumină din fier forjat care atârnă peste insulă pentru o infuzie subtilă de stil de vacanță. Un grup de suport pentru lumânări de sticlă Mercur se află pe insulă, adăugând scânteie în spațiu.

Fotograf: Donna Griffith

Sursa: House & Home November 2010 Ediția

În loc să stabilești un bol cu ​​fructe sau un mini arbore pe insulă, ia în considerare să reproduceți această frumoasă vinie: săpați -vă China fantezistă – sau scoateți -vă unele la un magazin de antichități sau un magazin de prosperare – și aranjați mai multe piese sub o cupolă de tort antic. Acesta va adăuga interes vizual, iar piesele frumoase la vedere vă va aminti să le folosiți!

Fotograf: Donna Griffith

Sursa: Ediția casei și a casei decembrie 2012

Designer: Stacey Smithers

O grupare mod de lumini cu pandantiv cu sârmă atrage atenția asupra insulei îmbrăcate în marmură, unde proprietarul de locuințe Miranda Ogilvie, un consilier de casă și un consultant de design, stabilește adesea un bufet casual pentru oaspeți. Barile de vintage cool adaugă caracter în spațiul eclectic, în timp ce borcanele de sos de roșii de casă fac pentru decorațiuni gustoase.

Fotograf: Donna Griffith

Sursa: Ediția casei și a casei din decembrie 2014

În bucătăria din Toronto Edwardian, designerul Betty Theodoropoulos adaugă textură naturală și rupe întinderea marmurii Statuario, cu o mică bucată de bloc de măcelărie. O orhidee are un farmec ridicat de mare atunci când este în gheață într-un bol elegant de argint și accentuat cu o ramură înfiorătoare.

Fotograf: Angus Fergusson

Sursa: Ediția casei și a casei din noiembrie 2014

Designer: Betty Theodoropoulos

La casa de weekend a designerului Grace Castaneda din Creemore, Ont., Dulisul alb și contor de bloc de măcelărie au stabilit tonul chic al țării, în timp ce un dulap deschis în arțar cald înlocuiește vechile vârfuri.

Fotograf: Donna Griffith

Sursa: Ediția casei și a casei din noiembrie 2013

Designer: Grace Castaneda

Această casă Mod Vancouver, propria locuință a designerului Sophie Burke, este excelentă pentru distracție datorită configurației sale deschise. O insulă uriașă se simte aerisită datorită liniilor sale curate și a blatului subțire al Corianului. Sophie s-a blocat cu decorațiuni în mare parte naturale, creând suporturi de lumânări din borcane de zidite învelite cu scoarță și așezând crenguțe simple de verdeață în borcane mai mari, decorate cu sfoară și pinecone.

Fotograf: Janis Nicolay

Sursa: Ediția casei și a casei din noiembrie 2014

Designer: Sophie BurkeO modalitate inteligentă de a aduce veselie de vacanță în bucătărie este cu o ramură de bricolaj. Adunați ramuri ușoare din curte, aranjați -le într -o vază drăguță și decorați cu becuri în diferite dimensiuni și nuanțe. Cocoțat pe o insulă muncitoare, ca în acest spațiu aerisit, contemporan, adaugă un hit atrăgător de drăguț.

Fotograf: Janis Nicolay

Sursa: House & Home NOIEMERIE 2012 ELIBER

Designer: Sophie Burke

Vibra la această cabană confortabilă este rustică și primitoare. O insulă robustă separă bucătăria de zona de zi, oferă depozitare (ne place coșurile țesute, care se dezgropează și adaugă un hit de textură naturală în spațiu) și este locul perfect pentru a rămâne cu o cuppa într -o dimineață înzăpezită.

Obțineți mai multe idei de decorare a vacanței.

Fotograf: Monic Richard

Sursa: Maison et Demeure Noiembrie 2013 Ediția

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.