#21: Cum naiba facem bricolaj cu copii în jur?

Podcast -ul nostru a atins oficial vârsta legală de băut. mulțumit 21, yhlhap! Și urăște -ți pentru că ai găsit notele de spectacol pentru episodul nr. 21 din Young House Love are un podcast. Săptămâna aceasta vorbim despre una dintre cele mai importante întrebări pe care le primim destul de mult: cum naiba se face vreo îmbunătățire a casei cu kiddos în mix?! Ei bine, nu numai că ni s -a pus această întrebare de nenumărate ori, de fapt ne -am întrebat noi înșine în mult mai mult de câteva momente de disperare. Așadar, astăzi împărtășim patru dintre tactica noastră preferată pentru jonglerii îndatoririlor de părinți și bricolaj, în timp ce ne oprim frustrarea de a simți că nimic nu se face. De asemenea, John se îndreaptă spre uriașul său șurub în timpul bucătăriei noastre, Reno și Sherry ia o înjunghiere la un joc de ghicire a unui băieți vs. fete Pinterest. În plus, găsim o apreciere reciprocă pentru locul în care se suprapun meșteșugurile de mână și zombii.

Puteți descărca acest episod din iTunes, Google Play, Stitcher și Tunein Radio – sau să -l ascultați mai jos! Apoi folosiți această pagină pentru a verifica orice linkuri, note sau fotografii la care am făcut referire.

Ce mai e nou
Videoclipurile noastre preferate

Întrucât o fotografie cu marcajele liniei de gaz care s-au spălat nu ar fi foarte interesantă, în schimb vă prezint această poză de dronă vecinul meu din casa noastră cel mai bine după ce am terminat să-mi ducă mâna (bine, săpătură de lopată) zonele care ar putea Am trecut peste linia de gaz (există două tranșee mult mai multe ca asta în curtea din față și o altă întindere lungă în lateral). În plus, puteți vedea de ce gazonul nostru are nevoie disperată de ajutor în departamentul de udare. De asemenea, curte laterală = Moss City.

Este jenant

Oricât de rușine îmi face această fotografie, iată că lada de transport este plină de faianță din spate pe care am cumpărat -o accidental pentru bucătăria noastră.

Ce nu

Iată postarea oficială pe blogul Pinterest despre ceea ce caută băieții și fetele pe Pinterest.

Notă laterală: Blogul lor se numește „Oh, asta este Pinteresting!” (Și știi că iubim un punct).

Vrei să vezi un „Barndominium?” Iată cel pe care Chip și Joanna Gaines l -au renovat în emisiunea lor.

De asemenea, Snackadiums.

sursă

Săpăm

Căutați o cross cross-ironic (sau doar modernă) proprii?

Iată Lacroix de la Sherry poate acum să atârne cu mândrie în foaierul nostru (există și Walking Dead Daryl și câteva opțiuni NSFW de la MisfitXThreads)

Iată moara de cusături, care oferă modele precum acest instrument unul sau acest terariu. Sunt doar 5 $ sau 6 dolari fiecare!

sursă

Și consultați acele portrete drăguțe de familie cusute de la cusătura familiei de pe Instagram.

PSST- Căutarea a ceva ce am săpat într-un episod trecut, dar nu vă amintiți în ce note de spectacol trebuie să faceți clic? Ei bine, iată o listă principală cu tot ceea ce am săpat din toate episoadele trecute.

Accesați annieselke.com/yhl pentru a afla multe mai multe despre companiile Annie Selke și utilizați codul YHL15 pentru a obține 15% din următoarea comandă

*Această postare conține legături de afiliere*

Mai multe mesaje de la Young House Love

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.